Házirend

Kedves Vendégeink!
A házirend a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik, kérjük ezen szabályok betartását! A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

Bejelentkezés/kijelentkezés:
A szálláshely elfoglalása az érkezés napján délután 14 órától 20 óráig lehetséges. A tulajdonos nem a vendégház területén lakik, ezért érkezés előtt 1 órával kérnénk telefonon értesíteni. 
A szálláshely elhagyása a távozás napján délelőtt 10 óráig történik.
Minimum foglalás 3 éj.

Fizetés:
A szállás foglalás véglegesítéséhez 30 % előleg befizetést kérünk. A fennmaradó szállásdíjat és idegenforgalmi adót megérkezéskor kérjük kifizetni.
Ha bármilyen okból az előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat visszafizetni.

Az udvar és az épület:
Távozáskor a kaput és a házat kérjük minden esetben bezárni. Különösen ügyelve az ablakokra valamint az elektromos berendezéseket, légkondicionálót ne hagyják bekapcsolva.
Vagyontárgyaikban bekövetkezett károkért, személyes tárgyak eltűnéséért nem vállalunk felelősséget.
A parton gyermek csak szülői felügyelettel illetve úszni nem tudó személy csak saját felelősségére tartózkodhat. Az esetleges balesetekért nem vállalunk felelősséget!

Tárgyak, berendezések:
A házban lévő eszközöket kérjük, rendeltetésszerűen használják. A szállás területén okozott kárt a károkozó köteles megtéríteni. A vendégházból távozáskor hiányzó felszereléséért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, melyet jelen házirend aláírásával elfogadnak.

Takarítás:
A vendégházat vendégeink tisztán veszik át. Ott tartózkodásuk alatt a tisztaságról maguknak kell gondoskodniuk. A szállást, amelyet lefoglaltak, olyan állapotban kell elhagyniuk, amilyenben az érkezésükkor volt – rendben és sértetlenül.

Dohányzás:
Az épületben dohányozni TILOS! Csak a kijelölt helyeken szabad.

SUP – Stand Up Paddle: evezős felfújható deszka vízi sporteszköznek minősül.
Vízi sporteszközt az vezethet, aki: 14. életévét betöltötte, úszni tud, a vezetésben kellő gyakorlattal rendelkezik, ismeri az 57/2011. (XI. 22.) NFM rendelettel közzétett Hajózási Szabályzat rendelkezéseit és az igénybe vett vízterület sajátosságait.

Vízi sporteszközzel éjszaka, továbbá korlátozott látási viszonyok között tilos közlekedni!

Szemét elhelyezése, kezelése:
Kérjük a szemetet lehetőség szerint szelektíven gyűjteni az arra kijelölt hulladékgyűjtő edényekben.

Horgászat:
Horgászati lehetőség napi-, heti-, éves jegy váltása esetén biztosított, az országos horgászrend betartásával.(Érvényes horgászjeggyel!)

Egyéb:
A környező házak lakóira és nyaralóira való tekintettel 22.00 óra után kérjük a zaj mellőzését.
A mellékhelységet kérjük rendeltetésszerűen használják, a lefolyókba tilos olyan anyagokat dobni, ami dugulást okozhat!

Gépkocsikkal az arra kijelölt parkolóhelyre álljanak.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítja.

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

24 órás telefonos elérhetőség: +36 30 571 6852

Megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük!

Kellemes pihenést kívánunk minden vendégünknek!